Emil Boc fara teama de motiunea de cenzura

Emil Boc fara teama de motiunea de cenzura

0 337

Premierul Emil Boc a declarat, sambata, la Iasi, ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o initieze in viitoarea sesiune parlamentara. „Asa cum nu am avut emotii pana acum, nu vad de ce as avea emotii acum. Am mai trecut prin astfel de momente, asa ca nu vad de ce sa ne facem probleme”, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, seful Executivului.
Primul-ministru a mai spus ca in ceea ce priveste posibila remaniere guvernamentala din luna septembrie este constient ca in politica exista costuri politice si de imagine, insa a tinut sa precizeze ca nu lucreaza in interes propriu, ci al unei intregi echipe guvernamentale.
„Fiind la guvernare, noi am cazut la mijloc, insa facem ceea ce trebuie. Rezultatele se vor vedea in 2011 – 2012”, a precizat Emil Boc.
Premierul Emil Boc s-a aflat sambata in judetul Iasi, unde a vizitat santierul variantei ocolitoare a municipiului Iasi – etapa I varianta Sud si a participat la ceremonia de semnare a contractului POS Mediu, aferent proiectului de extindere si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata din acest judet.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.