Crina Coco este Comunicatorul Anului!

Crina Coco este Comunicatorul Anului!

0 152

Tanara alpinista rasnoveanca a fost premiata in acest weekend la gala celei de-a IX-a ediţii Romanian PR Award. Precedentii castigatori ai pretioasei distinctii sunt guvernatorul BNR Mugur Isarescu si secretarul de stat in Ministerul Sanatarii Raed Arafat.
Agentia de PR care a castigat marele premiu a inscris in competitie campania derulata pentru finantarea expeditiei tinerei alpiniste in Antarctica. Crina Coco Popescu a primit titlul de Comunicatorul Anului, iar distinctia a luat-o prin surprindere.
Adolescenta este mandra de titlul primit si ca un bun comunicator, vrea transmita si celorlalti viziunea ei asupra vietii – fiecare trebuie sa-si gaseasca pasiunea si sa o urmeze.
Crina Coco Popescu a fost premiata la cea de-a 9 a editie a Romanian Pr Award. Anul trecut, titlul de comunicatorul anului a fost obtinut de catre guvernatorul BNR Mugur Isarescu, iar acum doi ani, distinctia i-a fost atribuita lui Raed Arafat, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii. Crina Coco Popescu este prima alpinistă din lume care a terminat Circuitul Seven Volcanoes şi cea mai tânără alpinistă din lume care a auns pe Mt. Vinson, cel mai înalt vârf din Antarctica.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.