Stilul minimalist – mereu elegant

Stilul minimalist – mereu elegant

0 137

Moda este fabuloasa, iar noile trenduri pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 sunt extraordinare. Noul sezon aduce cu sine o varietate de stiluri , iar unul dintre ele care iese in evidenta prin simplitate este stilul minimalist.
Designerii au demonstrat ca nu trebuie sa te imbraci sofisticat pentru a arata extraordinar, prin urmare incearca o tinuta minimalista si experimenteaza impactul tinutelor simple, deoarece uneori mai putin inseamna mai mult.
Liniile simple si combinatiile soft de culori ce trimit spre un stil casual, elegant sau sport ne reamintesc de faptul ca uneori, o tinuta simpla reprezinta o alegere mai fericita si eleganta. Este un stil care nu da gres, prin urmare daca nu esti adepta tinutelor foarte complicate, acest stil de moda reprezinta optiunea ideala care iti va pune in evidenta stilul.
Puloverele clasice, pantalonii drepti si sic, bluzele cu gat, jachetele simple lungi sau pana in talie, vestele din blana reprezinta doar cateva dintre obiectele vestimentare care alcatuiesc o tinuta impecabila.
Noile trenduri ale sezonului in materie de culori variaza si se pune mare accent pe nuante pamantii si pe culorile inchise, dar asta nu inseamna ca nu poti combina aceste nuante dominante cu nuante mai puternice.
Subliniaza-ti silueta prin accesorii simple si sic care iti vor conferi un look urban sic. Limiteaza-te in ceea ce priveste accesoriile, poti obtine un look impecabil adaugand doar cateva accesorii simple, precum o curea draguta la jacheta in cazul in care vrei sa iti definesti talia si o geanta simpla si sic. Rochiile au un aer fresh si curat, taieturile sunt perfecte si cuminti, iar paleta de culori aleasa nu depaseste trei nuante per look.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.