Ce are sociologia cu pestele?

Ce are sociologia cu pestele?

0 264
Vor descoperi asta studentii Facultatii de sociologie si comunicare, provocati sa gaseasca sloganuri, spoturi radio si sugestii de mesaje pentru tiparirea a 100 mii de flayere menite sa promoveze consumul de peste. Proiectul este la prima editie si urmareste sa le ofere tinerilor o solutie reala de a se implica in politica de marketing a unei societati adevarate.
Student Business Challenge este o competitie care se adreseaza studentilor de la ciclul de licenta al Facultatii de Sociologie si Comunicare din cadrul Universitatii Transilvania. Concursul presupune rezolvarea de catre studenti a unei probleme reale prezentate de o firma din Brasov.
Timp de doua saptamani studentii trebuie sa gaseasca solutii creative la tema lansata de o firma brasoveana care se ocupa cu productia de produse din peste. Practic trebuie sa conceapa 3 variante de sloganuri care sa motiveze persoanele sa consume mai mult peste. De asemenea studentii trebuie sa conceapa variante de sloganuri radio, panouri outdoor si sa prezinte si solutii grafice pentru tiparirea a 100 mii de flayere.
Tinerii saluta un astfel de proiect si spera ca astfel vor castiga experienta necesara angajarii mai rapide dupa absolvire.
Cea mai buna echipa va castiga un internship de doua luni la firma brasoveana iar castigatorii locurilor doi si trei o noapte de cazare in pensiunile firmei si vauchere valorice cu care-si pot achizitiona produse.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.