Wild Carpathia cu inca doua episoade

Wild Carpathia cu inca doua episoade

0 233
Maria Grapini, ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, a declarat ca a semnat contractul pentru doua episoade pentru promovarea Romaniei. Aceasta a precizat ca nu stie suma exacta, insa aceasta este undeva in jurul a 900.000 EUR, din fonduri europene, pentru pregatirea episoaselor 2 si 3. Primul episod, in care aparea si Printul Charles, a fost bonus si urma sa fie realizate si celelalte doua episoade. La venirea mea in minister am gasit proiectul blocat de 2 ani, a declarat Grapini.
 
Printul Charles a acceptat sa apara si in urmatoarele doua episoade care vor fi realizate in paterneriat cu Travel Channel.
Cele doua episoade vor fi realizate de Almond Films si prezentate in 130 de tari prin intermediul Travel Channel, vor fi traduse in 21 de limbi si emise pe postul National de Televiziune din Romania.
Colaborarea mai presupune si realizarea a 24 de clipuri promotionale, prin care vor fi prezentate locuri uimitoare din Romania. Cele 8 clipuri de trei minute si 16 clipuri de cate un minut se vor concentra pe subiecte precum natura salbatica, aventura si turismul, potrivit unei stiri aparute pe un site britanic de stiri din domeniul televiziunii.
 
Un eveniment de lansare va fi organizat prin The European Nature Trust in Bucuresti pentru cel de-al doilea episod, pe 29 mai, iar lansarea in Marea Britanie va avea loc pe 5 iunie la Academia Britanica de Film si Televiziune, BAFTA.
In luna septembrie 2011, cei de la Travel Channel au realizat un reportaj denumit Wild Carpathia, despre padurile din Carpati, despre ursul brun, dar si despre viata la tara, avandu-l ca invitat pe Printul Charles.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.