Brasovenii sunt olimpici de frunte

Brasovenii sunt olimpici de frunte

0 226
65 de elevi brasoveni au obtinut premii la olimpiadele nationale de pana acum. Pe langa matematica , romana sau geografie elevii brasoveni s-au clasat pe locurile fruntase si la olimpiada de limba maghiara. Acestea sunt rezultatele partiale ale elevilor olimpici pentru ca unii inca se bat pentru medalii la olimpiadele scolare care se vor incheia la sfarsitul lunii aprilie.
Elevii brasoveni s-au prezentat foarte bine la recent incheiatele olimpiade nationale, 65 dintre ei intorcindu-se cu premii si mentiuni.
17 dintre elevii premiati s-au situat pe unul din primele trei locuri in clasamentele intocmite la finalul olimpiadelor, ceilalti obtinand mentiuni si premii speciale.
Opt elevi brasoveni s-au clasat pe locul secund la olimpiadele la care au participat. Si cei care au participat la olimpiada de limba maghiara au reusit sa obtina rezultate bune.
Inspectorii au multumit elevilor dar si profesorilor indrumatori pentru ca in spatele acestor rezultate bune si foarte bune sta o munca asidua. Pentru ca anumite olimpiade  sunt inca in desfasurare rezultatele finale vor fi centralizate la inceputul lunii mai.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.