Reghe stie cum poate trece Steaua de Chelsea

Reghe stie cum poate trece Steaua de Chelsea

0 238

Laurentiu Reghecampf antrenorul Stelei sustine ca si-a facut temele in ceea ce priveste duelul cu Chelsea de la Londra. Reghe a studiat atent echipa londoneza si in meciul din Cupa Angliei cu Manchester United si spune ca a descoperit punctele cheie ale jocului lui Chelsea.

”Eu stiu foarte bine cine este Chelsea si stiu foarte bine ce jucatori au, indiferent cine va intra pe teren, Mata, Oscar, Hazard, Moses. Eu ii cunosc foarte bine, am analizat foarte bine aceasta echipa si stiu ce putere are” a spus Reghecampf la Digi Sport.

Antrenorul Stelei crede ca echipa sa trebuie sa joace agresiv la Londra, sa nu permita celor de la Chelsea sa construiasca si sa muste de cate ori este posibil pe contraatac.

”Trebuie sa avem o posesie foarte buna, sa incercam sa le punem probleme si in acelasi timp sa nu le dam lor posibilitatea sa aiba fazele ofensive pe care le-au avut in repriza a doua cu Manchester. Eu consider ca Manchester s-a retras foarte mult si le-a dat posibilitatea celor de la Chelsea sa-si faca jocul, ceea ce noi nu vom face. Vom fi foarte agresivi, mai ales la mijlocul terenului, vom incerca sa castigăm mingea foarte repede, iar pe contraatac incercam sa-i surprindem si sa marcam”, a explicat tehnicianul ros-albastrilor.

Steaua intalneste joi seara la Londra pe Chelsea, in mansa retur a optimilor de finala Europa League, dupa ce in meciul tur s-a impus pe National Arena cu 1-0.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.