FACETI LOC, FACETI LOC, MOSKOVA INTRA IN JOC!

FACETI LOC, FACETI LOC, MOSKOVA INTRA IN JOC!

0 322

Producătorii ruşi de automobile analizează o propunere a Guvernului de la Moscova de creare a unui brand de lux care să concureze mărci occidentale precum BMW, Mercedes-Benz şi Audi şi par interesaţi sa dezvolte rapid aceasta idee !!

În prezent, exista cateva branduri auto ruseÅŸti, precum ZiL sau Volga, cunoscute pentru masinile prezidentiale de lux, construite in perioada comunista, dar care construiesc intre altele, si sedanuri blindate pentru oficiali guvernamentali de rang înalt. Ministrul rus al Industriei, Denis Manturov, a declarat că Guvernul Rusiei vrea ca producătorii auto să fabrice maÅŸini de lux pentru un segment mai mare de piaţă, pentru care in Rusia chiar exista piata! Ministrul Manturov a cerut ZiL, Marussia Motors ÅŸi GAZ Group să prezinte propuneri viabile de dezvoltare a unui brand de lux, cu promisiunea ca Moscova va acorda un sprijin impotant din partea statului pentru succesul acestui proiect. "Sper ca până la sfârÅŸitul primului semestru să avem o viziune clara si viabila asupra scenariului care va fi adoptat", a declarat Manturov.

Bucuria pasionatilor de masini a crescut, cand, la o intrebare directa privind prezenta Rusiei in F1, ministrul n-a fost deloc reticent, dimpotriva…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.