Ardelenii au pierdut in fata ucrainienilor

Ardelenii au pierdut in fata ucrainienilor

0 240

Iuliu Muresan presedintele formatiei ardelene CFR Cluj, a fost profund nemultumit de cum s-a prezentat echipa lui in meciul amical cu Dnepr Dnepropetrovsk, echipa de pe locul secund din Ucraina. Oficialul ardelenilor nu este insa ingrijorat si are incredere ca Paulo Sergio va repara greselile din acest meci.

“Am intalnit un adversar greu, s-a vazut o diferenta in favoarea lor. Nu am jucat cu primul unsprezece bun, echipa a fost amestecata. Nu s-a urmarit sa obtinem un rezultat favorabil, a fost un meci de pregatire foarte util, foarte bun, chiar daca l-am pierdut. Sper sa fie la fel si cu Rubin Kazan”, a declarat Iuliu Muresan la finalul meciului.

Oficialul clujenilor a observat si minusurile echipei sale in acest meci, dar si plusurile pe care le-au aratat ucrainenii: “N-a mers jocul la mijloc, nu am avut creativitate, nu am fost la nivelul jucatorilor ucraineni, care au fost mai puternici, mai reactivi. In rest, am jucat bine, mi s-a parut un pic de ofsaid la golul lor, dar nu asta conteaza. In repriza a doua s-a jucat mai echilibrat, pentru ca au fost multe schimbari."

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.