Pleaca de la FC Brasov pentru ca nu a mai fost platit...

Pleaca de la FC Brasov pentru ca nu a mai fost platit de luni bune

0 247

Pedro Manuel Taborda Moreira cel care a aparat in turul de campionat poarta foramatiei FC Brasov, a fost anuntat de catre conducerea tehnica a "stegarilor", ca poate sa isi caute echipa. Jucatorul portughez care a revenit din vacanta de iarna, ar fi fost cel care a cerut rezilierea contractului sau, deoarece nu a mai fost platit de mai multe luni, afirma unele surse din cadrul clubului brasovean.

Din pacate FC Brasov il va pierde pe unul dintre cei mai buni portari straini care au evoluat in ultimii ani in Liga I.. De mentionat ca jucatorul portughez se afla la Brasov si doreste sa se desparte in cele mai bune conditii de gruparea de sub Tampa, patronata de Ioan Neculaie. In varsta de 34 de ani, Pedro Taborda a venit la FC Brașov in vara, de la formatia portugheza Naval. El a mai evoluat in Romania la FC Timisoara, in perioada 2008-2011.

Taborda are in acest moment doua oferte din Portugalia si una din Rusia, dar nu ar fi exclus ca el sa ramana incontinuare Liga I, fiind dorit de una dintre formatiile din prima jumatate a clasamentului.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.