Lindquist si doi hocheisti de la Corona, in tribune

Lindquist si doi hocheisti de la Corona, in tribune

0 253

 

Dupa partida din Slovacia cu Nove Zamky, hocheistii brasoveni au revenit acasa si pregatesc o serie de 4 meciuri pe teren propriu. Dezamagit de maniera de arbitraj din ultima partida, antrenorul Greg Lindqvist va trebui sa stea in tribuna la urmatoarele doua meciuri ale elevilor sai.
Antrenorul Coronei Brasov declara ieri intr-o conferinta de presa: „Am plecat in Ungaria pentru cele trei partide cu gandul sa obtinem o medie de un punct de meci, in conditiile in care vrem sa castigam toate partidele acasa. Dupa un mei castigat lejer cu Ujpest, a urmat o disputa extraordinara cu Miskolc, pe care am castigat-o in prelungiri. Din pacate, un arbitraj cum nu am mai vazut ne-a creat mari probleme la Nove Zamky. Un gol anulat fara motiv si eliminari absurde, plus un joc mai slab dupa oboseala confruntarii de la Miskolc si un drum lung au facut sa pierdem partida”
Dar meciul din Slovacia este deja istorie si hocheistii de sub Tampa vor trebui sa se concentreze pe confruntarile care vin. HSC Miercurea Ciuc s-a intarit cu doi slovaci valorosi iar disputa de astazi se anunta mult mai dificila decat precedentele.
Meciul cu ciucanii va incepe in aceasta seara, la ora 19, iar duminica, de la aceeasi ora, brasovenii vor primi vizita formatiei maghiare Ferencvaros Budapesta. Aflati pe locul 5 in Liga Mol, la 4 puncte de Miercurea Ciuc, brasovenii isi doresc toate cele 6 puncte din cele doua dispute ca sa ramana in batalia pentru un loc de play-off. Conducerea clubului isi doreste cat mai multi spectatori la cele doua partide, care sa poarte echipa spre doua succese indispensabile.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.