PROGNOZA METEO –prima decada decembrie

PROGNOZA METEO –prima decada decembrie

0 350
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru prima decada din decembrie. Din primele zile ale lunii decembrie temperaturile vor scădea treptat, fiind posibile şi precipitaţii, de la ploi la lapoviţă şi ninsoare.
 
LA MUNTE
Dupa un final de noiembrie in care valorile termice  au fost in general cuprinse in intervalul 6…8 grade, dar si maxime de 15 – 18 grade Celsius. Începând cu data de 1 decembrie vremea se va răci, astfel că temperaturile maxime vor coborî până în jur de – 2 grade în perioada de 5 – 9 decembrie. Temperaturile minime vor fi preponderent negative, dar începând din 4 decembrie se vor situa între -8 ÅŸi -6 grade.
De la sfârÅŸitul lunii noiembrie ÅŸi până pe 9 decembrie vor fi precipitaÈ›iile în general slabe cantitativ, la început sub formă de ploaie, apoi îndeosebi sub formă de lapoviţă ÅŸi ninsoare.
 
TRANSILVANIA
De la sfârÅŸitul lunii noiembrie, vremea se va răci treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge în ultimele zile ale intervalului, în medie, la valori în jur de 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative până la valori în jur de –4 grade spre sfârÅŸitul intervalului, exceptând ultimele zile ale lunii noiembrie când vor fi uÅŸor pozitive.
Începând cu sfarsitul lunii noiembrie va ploua slab, iar în intervalul 4 – 9 decembrie vor fi posibile precipitaÅ£ii mixte.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.