Stegarii vor sa castige in fata propriilor suporteri

Stegarii vor sa castige in fata propriilor suporteri

0 214
Paul Batin in varsta de 25 de ani, jucatorul formatiei FC Brasov, a afirmat ca "stegarii", trebuie sa castige neaparat partida de luni 8 octombrie de pe teren propriu, impotriva formatiei CSMS Iasi. Meciul se va disputa pe stadionul Tineretului cu incepere de la ora 19:00 si va conta pentru etapa a X-a a Ligii I.
Atacantul formatiei brasovene, a declarat:ca nici nu se pune probleme castigarii partidei, mai ales ca de partea "galben-negrilor" vor fi suporterii brasoveni, care ard de nerabdare sa vada echipa castigand inca un meci. Batin spera ca odata ce publicul va simti dorinta de a castiga a echipei, atunci va sustine formatia si la bine si la greu. El spune ca toti jucatorii au un moral bun si se gandesc doar la victorie deoarece nu isi doresc irosirea punctelor acumulate pana in acest moment.
"Trebuie sa facem tot ce depinde de noi sa castigam meciul. Jucam acasa si suporterii nostri ne vor incuraja si isi doresc sa vada o noua victorie. Acelasi lucru ni-l dorim si noi, pentru a nu irosi punctele acumulate pana acum. Am venit cu un punct de la Galati, unde, dupa aspectul jocului, puteam sa castigam, dar puteam si sa pierdem.
La Galati se putea mai bine, pentru ca am avut ocazii importante. Numai eu am avut trei situatii bune de a inscrie. Dar, trebuie sa ne multumim si cu un punct. Suntem neinvinsi de trei meciuri si speram sa ramanem asa in continuare si sa obtinem rezultate cat mai bune. Luni jucam acasa un meci important, cu echipa din Iasi si eu zic ca trebuie neaparat sa castigam, ne trebuie obligatoriu trei puncte. Suntem in forma, ne simtim bine la antrenamente cu antrenorul nostru si de aceea consider ca nu e nici un secret legat de rezultatele noastre" a afrimat jucatorul formatiei FC Brasov.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.