Culisele victoriei stegarilor in fata moldovenilor

Culisele victoriei stegarilor in fata moldovenilor

0 182
Cu doi antrenori schimbati in mai putin de o saptamana, stegarii au gasit puterea sa se mobilizeze sub bagheta celui de-al treilea. La primul sau meci ca antrenor in Liga I, Adrian Szabo si-a condus elevii catre o victorie superba in fara Vasluiului, pe care l-a invins cu 2-1. Patronul moldovenilor l-a si demis, de altfel, pe Sumudica pentru infrangerea in fata galben-negrilor.
Victorie mare obtinuta de FC Brasov in fata lui SC Vaslui. Desi au ramas fara antrenor, gazdele au dominat clar partida cu moldovenii lui Porumboiu si ar fi putut castiga chiar mai clar decat o arata scorul. Meciul a inceput surprinzator, cu un eurogol reusit de Iulian Popa in minutul 11. Batin i-a oprit o minge atacantului brasovean, care a trimis la vinclu si a deschis scorul.
Diferenta ar fi putut creste daca acelasi Batin ar fi pasat pentru Buga, singur cu Dani Coman, 10 minute mai tarziu. Oaspetii au ratat prin Stanciu in minutul 22, cand Taborda a avut o interventie salvatoare. Moldovenii au egalat in minutul 64 prin Varga, abia intrat in joc.
Mijlocasul vasluian a reluat cu capul in poarta goala o centrare venita de la Antal, pe un contraatac. Paun ar fi putut readuce bucuria in tabara gazdelor in minutul 71, dupa o preluare de senzatie, insa lobul sau peste Coman a intalnit transversala.
Doua minute mai tarziu, insa, Batin a facut o preluare asemanatoare si l-a executat pe portarul Vasluiului. Brasovenii puteau face chiar 3-1 in minutul 76, insa Coman s-a intins si a respins o centrare extrem de periculoasa. In continuarea fazei, Velayos a intrat cu talpa la Caue si a vazut cartonasul rosu. Niculaie ar fi putut egala la 2 in prelungiri, insa, dupa o preluare foarte buna, a tras in peluza, desi era nemarcat in mijlocul careului. Extrem de dezamagit de rezultat, Sumudica se plange ca nu gaseste formula castigatoare si ca elevii sai au comis greseli impardonabile
La primul sau meci ca antrenor in Liga I, Adrian Szabo a obtinut o victorie extrem de importanta, dupa ce recunostea cu cateva zile inainte ca partida ii rapise somnul.
Dupa 9 etape, FC Brasov a strans 21 puncte, cu care a urcat pana pe locul 10, in timp ce vasluienii raman pe locul 4, insa la 7 puncte de liderul Pandurii Targu Jiu.
In etapa viitoare, FC Brasov se va deplasa la Galati pentru partida cu Otelul, insa pana atunci vor juca miercuri, in Cupa Romaniei, impotriva Farului Constanta. Partida de pe stadionul Tineretului va incepe la ora 19, desi initial era anuntata ora 16:30.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.