Nici nu vrea sa mai auda de presedintia Federatiei Romane de Fotba.

Nici nu vrea sa mai auda de presedintia Federatiei Romane de Fotba.

0 111

Plecat de cativa ani din Romania, Ionut Lupescu unul din cei mai bun mijlocasi pe care i-a avut Romania, lucreaza acum in conducerea UEFA si anunta ca timpurile in care isi dorea sa fie el in locul lui Mircea Sandu au apus.

“Imi place mult la UEFA, pentru ca acolo simt ca sunt intr-o fabrica in care se construieste, pe cand in Romania inca nu se vrea acest lucru. As vrea sa vad aici o competitie serioasa, talente cat mai multe care sa doreasca sa faca pasul catre fotbalul mare. Nu exista academii federale. Fotbalul romanesc nu poate sa stea doar in academii private ca a lui Hagi. De aceea, in acest moment nu mi-as dori sa fiu presedinte la Federatia Romana de Fotbal. Am fost acolo, cand am vazut ca nu se doresc ideile mele, am plecat. Ma simt bine cu ceea ce fac si mai sunt legat de UEFA inca doi ani. Nu stiu ce va fi in viitor”, a declarat Ionut Lupescu, in direct la Digi Sport.

Lupescu a comentat si situatia in care a ajuns clubul sau de suflet, Dinamo: “Sunt plecat de un an din tara, dar sunt la curent cu tot ce se intampla in fotbalul romanesc. Din pacate, la Dinamo este aceeasi mancatorie de acum zece ani intre actionari. Ma rog, acum nu mai sunt asa multi, dar scandalul este acelasi. In plus, nu inteleg de ce o echipa ca Dinamo are ca obiectiv locul 6! Pe vremea mea, daca terminam un sezon pe locul doi era suparare mare. Indiferent de situatia materiala, Dinamo trebuie sa se bata mereu la primele doua locuri. Acesta trebuie sa fie standardul ros-albilor. Dinamo isi pierde identitatea, din pacate“, a mai concluzionat Lupescu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.