Octogenara din Dejani ucisa de hotii intrati in locuinta

Octogenara din Dejani ucisa de hotii intrati in locuinta

0 125
Surprinsi la furat, spargatorii au pus mana pe un obiect dur si i-a aplicat cateva lovituri care i-au fost fatale batranei. Sotul femeii a scapat cu viata pentru ca nu se afla in casa in momentul atacului. Suspectii s-au facut nevazuti, iar politistii incearca acum sa dea de urma criminalilor. Localnicii din Dejani sunt ingroziti de tragedia din satul fagarasean.
Tragicul incident s-a petrecut duminica noapte intr-o locuinta din satul Dejani, din zona Fagarasului. Din primele cercetari, victima, o batrina de 82 de ani a surprins cateva persoane straine care ii intrasera in casa pentru a fura. Cand si-au dat seama ca au fost descoperiti, unul din hoti a pus mana pe un corp dur si a lovit-o pe batrana. Vecinilor femeii le este acum frica la caderea noptii si se tem ca agresorii ar puea intra si peste ei in case.
Mai mult noroc a avut sotul femeii care, in momentul atacului nu se afla in locuinta. Trupul femeii a fost preluat de Laboratorul de Medicina Legala Brasov pentru efectuarea necropsiei. In urma celor petrecute, sotul femeii omorate a avut nevoie de ingrijiri medicale si a fost transportat la spital. Procurorii si politistii incearca sa dea de urma spargatorilor, care si-au agravat incadrarea juridica dupa comiterea crimei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.