Din activitatea AIESEC Brasov

Din activitatea AIESEC Brasov

0 145

Printre alte activitati, AIESEC Braºov ofera, pentru tinerii studenti brasoveni, experiente practice relevante pentru dezvoltarea lor profesionala.
Incepand cu 1 martie s-a trecut la recrutarea membrilor care au ocazia si dorinta sa acumuleze experienta practica internationala. Cei care intra in AIESEC in aceasta perioada au doua mari posibilitati de dezvoltare: sa merga intr-un stagiu de practica internationala in una din cele peste 100 de tari in care organizatia este prezenta sau sa activeze ca membru in AIESEC Brasov.

In acest sens, reprezentantul AIESEC Brasov spune:
Poti sa acumulezi experinta practica pe domeniul tau de activitate. AIESEC desfasoara acest program de 60 de ani de cand activeaza in lume, facilitandu-ti procesul de obtinere a vizelor si beneficiiind de sustinerea membrilor AIESEC din tara in care mergi. Daca vrei sa acumulezi o experienta relevanta pentru viitorul tau, sa ai un plus pentru CV, sa cunosti o alta cultura, sa iti faci o retea internationala de prieteni, aplica in AIESEC pana pe 18 martie.

Te aºteptam pe 10 martie la evenimentul International Educational Forum, unde cei care au beneficiat de o asemenea experienta iti vor impartasi impresiile.

AIESEC Brasov ofera membrilor sai oportunitati de dezvoltare intr-un mediu international de invatare, datorita faptului ca face parte din cea mai mare organizatie de tineri din lume.

Experienta pe care o poti acumula ca membru AIESEC te poate ajuta sa descoperi si sa-ti dezvolti potentialul tau ca lider. Tinerii din AIESEC au sansa sa-si formeze competente si abilitati profesionale legate de coordonarea echipei, managementul proiectelor, planificare strategica, comunicare externa, vanzari corporate etc.

Daca esti student si iti doresti o experienta profesionala inedita care te va ajuta sa cunosti o tara dincolo de imagini si texte editate, vino in perioada 1 -18 martie pe Colina, in corpurile Universitatii Transilvania sau aplica pe www.join.aiesecbv.ro.
Pentru mai multe detalii intra pe www.aiesecbv.ro sau www.blog.aiesecbv.ro.

Iata si date de contact::
Ghenciu Dumitrita
Coordonator al echipei de PR
Dumitrita.ghenciu@gmail.com
Tel 0766355578

Ei bine, nu strica sa cereti amanunte, poate treaba asta va va ajuta intr-un viitor inca incert.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.