Mai sunt si romani fericiti!…

Mai sunt si romani fericiti!…

0 110

Criza economica afecteaza intreg mapamondul. Americanii inchid fabrici pe capete, Dubaiul este in faliment, ucrainienii taie din salariul presedintelui si politicienilor. Stiri alarmante si oarecum firesti in contextul in care criza pare sa treaca, dar este mai puternica ca oricand.
Cum trateaza romanii acest subiect? Cu binecunoscuta indiferenta, sfidare si “miserupism”. Cum altfel ar putea fi considerata o stire care anunta cu fast ca sunt dirtectori de regii nationale care iau prime de peste 50.000 de euro. Este vorba despre sefii din subordinea Ministerului Economiei care vor lua prime cu adevarat substantiale si sfidatoare pentru restul populatiei.
Unul dintre acesti norocosi ai soartei este directorul general al Nuclear Electrica, Pompiliu Budulan, care va primi un bonus in valoare de 266.00 delei, aproximativ 63.000 de euro.Acesta este secondat de catre seful Electrica, Ioan Folescu, care va luasi el un bonus mititel de aproximativ 62.000 de euro. Acest podium al rusinii este completat de catre directorii Hidroelectrica, Transelectorii Hidroelectrica sau CET Craiova, care vor lua “maruntisuri” cuprinse intre 61.000 si 54.000 de euro. Trebuie spus totusi ca aceste sume vor fi incasate in a doua jumatate a anului numai daca societatile conduse de acesti „napastuiti” ai soartei isi vor atinge obiectivele.
Un studiu interesant ar fi cel asupra culorii politici a celor enumerati mai sus si un raspuns la intrebarea “Videanu stie?”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.