Intalnire cu marele Caragiale la teatrul brasovean

Intalnire cu marele Caragiale la teatrul brasovean

0 139

In straduinta de a oferi brasovenilor spectacole de cat mai buna calitate, Teatrul Dramatic programeaza astazi si maine, pe scena Teatrului “Sica Alexandrescu“, o intalnire cu opera marelui dramaturg Ion.Luca.Caragiale.
Astfel, astazi, de la ora 19.00, este programat spectacolul “Domnu’ Goe“, in regia lui Dan Tudor si scenografia lui Doru Zanfir. Din distributie fac parte Gabriel Costea, Carmen Moruz, Oana Hui, Mirela Bors, George Custura, Marius Cisar. Biletele costa intre 7 si 9 lei, pentru elevi si studenti pretul fiind de 4 lei.
Maine, duminica, se joaca, tot de la ora 19,00, “D-ale carnavalului”, un spectacol cu o inedita „mizanscena” la Brasov, sunt avertizati spectatorii, piesa jucandu-se atat in sala de spectacol, cat si in foaierul teatrului, locurile fiind limitate. Regia este semnata de Serban Puiu, decorurile fiind create de Mihai Madescu, iar costumele de Luana Dragoiescu. Din distributie vor face parte: Marius Cisar, Mihai Bica, Marius Cordos, Maria Garbovan, Demis Muraru, Dan Sandulescu, Letitia Vladescu, Oana Hui, Relu Siritanu, Vasile David. Pentru spectacolul de duminica biletele costa 13 lei, studentii si elevii platind 10 lei.

Iata doua spectacole care vor picura incantare de neuitat spectatorilor brasoveni

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.