Avertismentul lui Ponta

Avertismentul lui Ponta

0 152

Noul si tanarul presedinte al PSD, Victor Ponta – sa nu uitam totusi ca are sange de procurer! – considera ca ceea ce se intampla in prezent in PSD – atragerea unor membri ai PSD catre „grupul independentilor, grup care reprezinta interesele puterii” – se va repeta in cazul celuilalt partid din Opozitie, PNL.
Victor Ponta a apreciat ca social-democratii care au plecat din partid dupa Congres nu erau adversarii sai, ci, mai degraba, ai fostului presedinte, Mircea Geoana.
„Cred ca PSD este acum un partid care e normal sa fie atacat de catre actuala putere. Cei care au plecat zilele astea nu erau adversari ai lui Victor Ponta, erau mai degraba adversari ai lui Mircea Geoana si se gandeau probabil ca nu se va schimba nimic in partid”, a declarat liderul social-democrat, Victor Ponta, intr-un interviu acordat RFI.
Ponta avertizeaza ca atacul impotriva PSD se va repeta si impotriva PNL, la vremea congresului acestuia.
„Toti pleaca la grupul asa-zis independent, care sprijina insa Guvernul si o sa vedeti ca scenariul de atac impotriva PSD-ului se va repeta si impotriva Partidului Naþional Liberal. Este un atac foarte clar de consolidare a puterii actuale, intr-un moment de criza si de foarte multe probleme”, a spus Victor Ponta.
„Vad ca toata atentia Romaniei se indreapta spre partidul de Opozitie, iar PD-L, care conduce Romania si care o conduce ingrozitor de prost si duce Romania intr-o criza cu atat mai mare, pare sa nu mai interese pe nimeni. E un joc de imagine, o strategie, din care insa sper ca si media si noi toti o sa iesim”, a mai afirmat presedintele PSD.

Afirmatiile lui Victor Ponta sunt grave, dar intemeiate, se poate vedea acest lucru din viata de zi cu zi a majoritatii romanilor. Iar daca Victor Ponta a adus aceste acuze, el fiind de formatiune jurist si nu consummator fruntas la carciuma Parlamentului sau pe la Cotroceni, aceste acuze trebuiesc bagate in seama, caci nu-l putem crede pe Ponta, oricat de tanar ar fi el, in stare sa-si dea foc la valiza lasand pasarica sa zboare, iar apoi meditand la ce pene avea aceasta.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.