Posibila echipa a lui Crin Antonescu

Posibila echipa a lui Crin Antonescu

0 133

Victor Paul Dobre, Stavarache, Vosganian, Nicolai, Gorghiu, iata posibilii membri ai echipei lui Antonescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a nominalizat, marti seara, posibilii membri ai echipei sale. Printre acestia se numara Victor Paul Dobre, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Alina Gorghiu, Diana Tusa, Cristina Pocora, Cristian Busoi.
Crin Antonescu a precizat ca, in acest moment, este sustinut de oameni care la congresul de anul trecut l-au votat pe Calin Popescu Tariceanu, dar care si-au schimbat optiunea dupa rezultatele la prezidentialele din 2009. O parte dintre acestia se regasesc, spune liberalul, in echipa sa din 2009. Printre acestia, Victor Paul Dobre si Romeo Stavarache, care l-a votat pe Tariceanu la congresul trecut, desi, ulterior, i-a fost coordonator al campaniei electorale.

Intrebat de alti oameni care-i sustin proiectul politic, Antonescu s-a referit la Varujan Vosganian si Norica Nicolai. Cat priveste oamenii mai tineri pe care ar dori sa-i propulseze in varf, presedintele PNL a vorbit despre Alina Gorghiu, Diana Tusa, Cristina Pocora si Cristian Busoi.
„Nu am dat intamplator trei doamne sau domnisoare, ca sa nu se mai spuna ca nu prea iubim femeile in politica. Ba le iubim foarte tare si le incurajam, sunt oameni care fac fiecare in acþiunea lui, in activitatea lui, circumscriptia lui, fac ceva din aceastã reforma. Sigur nu pot intra toti la un moment dat in conducerea unui partid pentru ca la nivelul conducerii se imbina foarte multe elemente, aceasta conducere trebuie sa aiba autoritate”, a explicat Antonescu.

Antonescu a tinut sa asigure ca in echipa sa nu va aparea nimeni care are vreun grad de rudenie cu el si nici cineva a carui prezenta mira pe cineva din PNL.
„Nu e cazul. As vrea sa am posibilitatea sa aduc oameni noi in echipa. Va asigur ca acesti oameni noi, daca voi reusi sa-i aduc, nu vor starni mirarea nimanui, nu va trebui sa povestesc multa vreme sau chiar deloc cine sunt ei pentru ca vor fi personalitati importante cu optiuni politice liberale, cu experienta de management public din societatea romaneasca”, a spus liderul PNL.

„Nu exista niciun om in partid in sensul de apropiat, de om dependent de mine. Eu niciodata nu am fost omul si nu sunt omul nimanui si nu am avut si nu am oamenii mei”, a incheiat Antonescu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.