Vladescu si Seitan, ameninþaþi cu remanierea

Vladescu si Seitan, ameninþaþi cu remanierea

0 149

Primul-ministru Emil Boc i-a ameninþat pe ministrul Finantelor si pe cel al Muncii ca ii remaniaza daca mai fac anunþuri fara sa se consulte cu el. Asta ca sa-I traga cu totii aceeasi minciuna, nu fiecare ce a visat noaptea.
Avertismentul premierul a fost facut la inceputul sedintei de guvern de ieri.

Ministrii care mai anunta masuri care nu sunt prevazute in programul de guvernare vor fi remaniati. Asa i-a avertizat premierul Emil Boc pe membrii guvernului. Cei vizati ieri au fost ministru Muncii, Mihai Seitan, si cel al Finantelor, Sebastian Vladescu.
Discutia a fost axata pe problemele de comunicare din ultimele zile in privinta alocatiilor pentru copii si impozitarea pensiilor sub 1.000 de lei.
In ultimele zile au existat mulþe declaratii contradictorii ale membrilor guvernului pe aceasta tema.
Se stie cata ingrijorare au starnit declaratiile celor doi, mai ales in randul parintilor si a pensionarilor. Astfel, ca exemplu, ministrul Sebastian Vladescu declarase intr-un interviu acordat money.ro ca toate pensiile ar trebui impozitate. Imediat a venit si dezmiþirea. Premierul Emil Boc a declarat luni ca Guvernul nu va lua in discutie impozitarea suplimentara a pensiilor.Asta-i mai trebuia lui Boc, sa confirme, ca isi si dadea foc la valiza!

Oricum, vai de asemenea guvern si, mai ales, vai de tara condusa de el!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.