Registrul Comertului din Brasov are taxe mai mici in 2010

Registrul Comertului din Brasov are taxe mai mici in 2010

0 123

Tinand cont de trendul economic descendent prin care trec absolut toate firmele din Brasov, indiferent de activitatea pe care o presteaza, Registrul Economic s-a gandit sa le faca o bucurie brasovenilor si sa reduca taxele pentru serviciile de asistenta pe care le presteaza.
O ordonanta de urgenta publicata in 28 ianuarie 2010 Monitorul Oficial prevede ca tarifele pentru serviciile de asistenta prestate de oficiile Registrului Comertului de pe linga tribunale, inainte de depunerea cererii de inregistrare a comerciantilor, vor fi mai mici decat in prezent.
Astfel, toate tarifele s-au diminuat cu 10% incepand cu aceasta luna.
Tariful pentru indrumarea prealabila privind formalitatile legale pentru constituirea si inregistrarea firmelor sau a persoanelor fizice autorizate a scazut de la 22 de lei pe ora, la 19,8 lei.
De asemenea, taxa pentru redactarea unor modificari in actele constitutive a scazut la 49,5 lei, la acest tarif adaugandu-se 10% pentru orice element suplimentar.
Darea de data certa costa 10,8 lei, fata de 12 lei, cat era pana acum, iar tariful pentru tehnoredactarea diferitelor cereri si declaratii a scazut de la 3 lei, la 2,7 lei pe pagina. Acest tarif nu cuprinde insa onorariul notarului sau a evaluatorului, taxa de timbru judiciar sau taxele legale ale emitentului.
De asemenea, taxa de redactare a actului constitutiv initial sau in forma actualizata a scazut de la 180 la 162 de lei.
Totusi, tariful suplimentar de 30% pentru solutionarea cererii in termen de 48 ore se va mentine.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.