“Baietii destepti” acoperiti de Videanu

“Baietii destepti” acoperiti de Videanu

0 133

Cel putin asa pretinde Cezar Preda, care i-a cerut lui Videanu sa-i demaste pe acestia.
Cezar Preda, sef pe la PD-L, il acuza pe colegul sau de partid, Adriean Videanu, tot sef pe la PD-L, dar mai ortoman in conturi la banca si alte cariere, ca ii tine sub plapuma pe baietii destepti care se descurca in afaceri in stil Hopa-Mitica..
Preda sustine ca in 2009 a facut o interpelare catre ministrul Videanu in care ii cerea acestuia sa-i scoata la iveala pe baietii destepti. De atunci nu s-a intamplat nimic in acest sens, spune Cezar Preda.
Adriean Videanu nu a vrut sa comenteze declaratiile colegului sau de partid.
„In 2009, putin exaltat de promisiunile din toamna lui 2008 ca acesti baieti vor fi dati afara, sa nu mai suga toata economia, sa se imbogateasca ducand o factura de colo colo, i-am facut o interpelare ministrului meu, Adriean Videanu, la Ministerul Economiei. Are numar, este plecata de la Parlamentul Romaniei, in care i-am cerut sa arate care sunt baietii acestia destepti despre care se tot vorbeste si sa-i scoata la iveala. Nu s-a putut. Presupun ca exista niste clauze secrete”, a declarat Cezar Preda joi seara la o emisiune TV.

Stiu, a cam fos inghesuit saracul Cezarica de ceilalti participanti la emisiune sin u prea gasea colturile ca sad ea dintr-unul in altul. Ma intreb insa daca aceasta a fost cauza declaratiei, daca pe Cezar Preda l-a pocnit spiritul dreptatii, dorind ca partidul sau sa se scuture de gunoaie – in cazul acesta ar trebui sa inceapa mult mai de sus – daca invidia economica il macina sau daca Videanu i-a sutit amanta.
Ar mai exista insa si varianta ca unii din partid sa fie totusi sinceri sis a fi inceput sa se rusineze sa mai umble in haine patate.
Oricum, este greu de crezut ca Videanu isi va “sifona” gasca cu care cara sacii de bani.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.