Copiii creativi din Brasov se aduna la Centrul Cultural Reduta

Copiii creativi din Brasov se aduna la Centrul Cultural Reduta

0 127

Copiii creativi care vor sa-si exerseze talentele de mici artisti sunt asteptati la Centrul Cultural Reduta din Brasov.
Aici, Clubul Micheline Art&Craft a organizat cursul de creativitate „micii mestesugari” unde pot participa copii cu varsta cuprinsa intre 4-10 ani. Acesta a inceput deja de joi, 21 ianuarie si va tine tot week-end-ul.
Viitorii mestesugari vor face cunostinte noi, vor socializa intr-un spatiu artistic.
La aceasta varsta frageda, copiilor le este foarte usor sa creeze, sa se exprime fara inhibitii, iar organizatorii vor sa exploateze la maximum aceste abilitati ale celor mici.
Procesele psihice creative sunt dinamizate, gandirea capata alte valori, algoritmii de lucru sunt constientizati.
Vor vedea lucruri in magazine si gandul lor imediat le va arata modul cum ele au fost concepute (ganditi-va la margelele pe care le-au confectionat), vor sti sa puna in ordine operatii de lucru, algoritmi, ceea ce ii va ajuta desigur si in rezolvarea unei probleme de matemetica. Pictura, poate cea mai usoara cale de exprimare prin culoare, ii va ajuta mai tarziu sa comunice, sa compuna. Echilibrul, cantitatea, calitatea, simetria si asimetria, proportiile, modalitatile de lucru precum colajul, desenul, modelajul, lucrul manual sunt doar cateva elemente pe care le amintesc ca facand parte din procesul de predare-invatare si care ajuta la conturarea unei personalitati frumoase si sanatoase a copilasilor dumneavoastra. Si nu trebuie lasata la urma si valoarea artistica. Sufletul lor, se va orienta intotdeuna catre frumos catre echilibru.
Pentru alte informatii si inscrieri puteti apela:
tel.: 0766748924 (Micheline)
e-mail: micheline_cm@yahoo.com
http://www.micheline.ro/category/club-micheline/
http://www.facebook.com/micheline.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.