Vonda Shepard concerteaza la Brasov

Vonda Shepard concerteaza la Brasov

0 146

La Brasov va avea loc un concert de zile mari. Artista americana Vonda Shepard, care a devenit cunoscuta la nivel mondial datorita coloanei sonore realizate pentru serialul tragi-comic de televiziune „Ally McBeal” va concerta la Teaturl „Sica Alexandrescu”, sambata, 13 februarie 2010, de la ora 20:00.
Dincolo de pelicula amintita, artista are in palmares 11 albume, iar anul trecut si-a lansat discul „From the sun” (care a adus cateva schimbari de nuanta liniei sale melodice, prin insertii de R&B, complementar cu accentele de blues si soul).
Provenita dintr-o familie de artisti, Vonda Shepard a inceput sa ia lectii de pian inca de la varsta de sase ani. Dupa ce a implinit noua ani a fost fascinata de ideea de a putea canta propriile compozitii, in urma unei intamplari banale, dupa ce a cunoscut in casa parintilor sai o compozitoare si un jurnalist de la care a invatat sa isi scrie propriile compozitii. Cariera si-a inceput-o inca din adolescenta, cantand in cateva baruri din Los Angeles, iar la 16 ani a decis sa renunte la scoala in favoarea muzicii.
De atunci, artista a lansat atat hiturile de la sfarsitul anilor ’80, ca „Don’t Cry Ilene” (Reprise Records) sau „Can’t We Try” (cu Dan Hill), cat si mega-hiturile care au constituit coloana sonora a indragitului serial Ally McBeal, inregistrand vanzari de peste 12 milioane de albume.
„Imi place atat de mult sa cant live!”, spune Vonda. „Am vrut sa compun melodii pe care sa le pot canta in concert si ador ideea de a concepe si lansa propriile mele materiale discografice, ca apoi sa plec in turneu si sa ma simt absolut minunat cantand piesele mele. Am o energie nelimitata pentru muzica si viata!”
Vonda a colaborat pentru albumul care va fi promovat in concert si la Brasov cu nume bine-cunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (Tina Turner), basistul Jim Hanson (Johnny Cash, Bruce Springsteen) si bateristul Matt Chamberlain (David Bowie, Tori Amos, John Mayer).
Pretul biletelor: 160 lei, 130 lei, 100 lei si 80 lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.