Celebrarea lui Elvis Presley

Celebrarea lui Elvis Presley

0 144

Fanii din toata lumea il celebreaza astazi pe Elvis Presley
Regele muzicii rock’n-roll este comemorat astazi de fanii sai.
Legenda Elvis va fi celebrata printr-o serie de concerte care vor avea loc in diverse colturi ale lumii, astazi, cand artistul ar fi implinit 75 de ani.
Ceremoniile debuteaza la ferma regelui rock’n-roll, Graceland, din Memphis, unde fosta sotie a cantaretului, Priscilla Presley, si fica sa, Lisa Marie, organizeaza anual o petrecere.

Elvis va fi comemorat de fani si in alte orase mari ale lumii, ca Paris, Tokio si Londra. Aici vor avea loc lansari de carte sau expozitii cu hainele de scena ale muzicianului.

Elvis si-a trait viaþa la intensitate maxima. Artistul a murit in vara anului 1977, la numai 42 de ani, in urma unui stop cardiac. Dupa mai bine de 30 de ani fani ii sunt insa inca fideli. Milioane de albume sunt vandute peste tot in lume. Astfel, numai anul trecut muzica sa a adus companiei Elvis Presley Enterprise, gestionata de familia artistului, suma de 55 de milioane de dolari.

Oare cate din “marile vedete” ale noastre, care ne plictisesc prin mediocritate si pretentii exaggerate, vor mai trai si dupa moarte?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.