Vreme rece si ninsori in toata tara

Vreme rece si ninsori in toata tara

0 138

Ninsorile au paralizat aproape toata tara, iar temperatura continua sa scada de la o zi la alta. Nu mai putin de 31 de judete sunt cotropite incet, dar sigur, de zapada si de vantul puternic care sulfa in rafale.
Nici ziua de astazi nu aduce o imbunare a vremii. Continua sa ninga in toata tara, iar vantul sufla agresiv in sud-est. Racirea vremii se accentueaza, aducand maxime de la minus 9 grade in Moldova, la cel mult minus 1 grad pe litoral.
Bucurestiul ramane si azi acoperit de zapada. Ninge, iar frigul se inteteste, cu temperaturi de minus 5, minus 3 grade.
Incheiem saptamana de lucru cu ninsori temporare in mai toata tara. Racirea continua, aducand maine la amiaza maxime de la minus 15, minus 14 grade in estul Transilvaniei, la cel mult 0 grade pe litoral si in nord-vestul extrem.
In Capitala vor fi minus 9 grade, valoare care nu va adauga prea mult pana la amiaza, cand se asteapta minus 6, minus 5 grade. Cerul ramane noros, iar ninsorile isi continua periplul.

Abia de sambata ninsorile se mai raresc, dar saptamana se va incheia tot cu frig patrunzator si cu intensificari ale vantului, mai ales in regiunile sud-estice.
Asadar, ne putem la deocamdata gandul de la vreme blanda in acest sfarsit de saptamana, mai ales ca numeroase sosele sunt inzapezite, la fel si unele rute feroviare, pe care se circula cu greutate.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.