Tunurile functioneaza la Predeal

Tunurile functioneaza la Predeal

0 147

La Predeal au fost puse in functiune tunurile de zapada si astfel turistii care au fost aici s-au putut bucura de o partida de sanius, chiar daca zapada nu s-a asternut inca pe Valea Prahovei.
Autoritatile locale au pus in functiune tunurile pentru zapada artificiala pe partia Clabucet, insa amatorii de schi mai au de asteptat cel putin o saptamana pana cand partia va putea fi folosita. Pentru orice altceva aluneca pe zapada, cum ar fi plastice, cadite si alte asemenea, ieri noapte a fost o noapte de neuitat.
La Predeal, tunurile pentru zapada artificiala functioneaza cel mai bine noaptea, cand e foarte frig. Turistii profita din plin de ninsoarea artificiala.si se zbenguie prin ea de mama focului.
” Super distractie. E super ok. Toata lumea sa vina aici. Zapada e buna? Foarte!”, a strigat un turist alunecand la vale pe o folie.
„Fortam un pic natura. In maxim 14 zile sa putem sa acoperim partiile. Lucram cu sase tunuri de zapada”, a declarat Razvan Ungureanu de la Salvamont Predeal.

Salvamontistii si angajaþii Primariei au mutat tunurile din loc in loc, toata noaptea, pentru ca zapada sa fie cat mai uniforma.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.