La sexul oral, important e sa fii de partea corecta

La sexul oral, important e sa fii de partea corecta

0 129

De regula, spalatorilor de cadavre din partide, daca tot s-au obisnuit cu duhoarea mortaciunilor politice, le revine bonus si sarcina, incomparabil mai aseptica, de a face publice subiectele scabroase, interzise olfactului si celorlalte simturi. Fiecare partid are echipa sa de salahori de serviciu, care nu au greturi cand vine vorba sa mestece pentru presa diverse deseuri de partid. Tot ei se ocupa indeobste cu lansarea pe piata de zvonuri irespirabile, care ar compromite definitiv orice alt membru fara cursuri serioase de gunoieri in curriculum. Cioclii din randurile partidelor ii scutesc pe colegii lor de penibilul de a rascoli prin pubelele din care obisnuieste sa se hraneasca adesea clasa politica.
La PD-L, finalul de campanie pare sa fi amestecat rolurile intre responsabilii cu cloaca si activistii care se tin imaculati. Desi, potrivit sloganurilor din campania pedelista, Traian Basescu a fost atacat murdar cu filmuletul livrat, probabil, de Dinu Patriciu, pedelistii nu au reactionat cu aceeasi moneda. Desi, din nou, se pare ca ar fi avut cu ce sa riposteze. Daca asa stau lucrurile, este de mirare cum de a tinut PD-L in gusa fara sa explodeze subiecte cu care putea sa dea o replica viguroasa inamicilor. Nu le prea sta in obicei. Dimpotriva, s-au dovedit de prea multe ori mult prea limbuti ca sa rateze astfel de ocazii.
Daca cenzura s-a mentinut in laboratorul de idei joase ale PD-L, n-a functionat la fel de bine la varful intelectual al sustinatorilor lui Traian Basescu. In sfera eterata a neuronilor cu simpatii pedeliste, barfele lubrice au prins suspect de bine. Mai bine decat in straturile strategiilor imunde. Asa a ajuns H.R. Patapievici, un intelectual rasat, sa se trezeasca vorbind in ziarul spaniol La Vanguardia de caseta cu scena de sex oral pe care l-ar fi „primit” Mircea Geoana. E drept ca informatia nu ocupa decat doua randuri intr-un interviu mai lung despre oligarhi si rolul lor in Romania, plus o limba calda si erudita trasa lui Traian Basescu.
Cum dracu a ajuns filosoful Patapievici sa vorbeasca de sexul oral cu Mircea Geoana cand molfaitorii pedelisti de asemenea subiecte au tacut malc? Nimeni din gasca de riposta din jurul lui Traian Basescu n-a suflat o vorba si n-a pus macar pe Internet sceneta cu pricina, si a pus-o Patapievici in ziarul spaniol taman in 6 decembrie, cand capsunarii votau in Spania.
O fi vorba de o strategie perversa de partid, in care intelectualii sunt pusi sa faca treaba oamenilor de serviciu. O fi inceputul reconcilierii la PD-L, unde palmasii ajung la nivelul intellighentzei si invers. Dar se poate ca scurgerea lui Patapievici sa fi fost exclusiv aportul domniei sale la reabilitarea imaginii lui Basescu, sifonata de efectul filmuletului cu pumnul dat copilului. O cireasa asezata cu maini delicate de condeier dedicat pe tortul dezvinovatirii sefului statului. Dar poate la fel de bine sa fie o proba de prostie nuda a filosofului, din care intelepciunea populara stie ca se gaseste cu carul unde-i minte multa.
Un alt zelator in slujba lui Traian Basescu a gasit cu cale sa abordeze altfel subiectul. Radu Moraru a reinvitat-o ieri la „Nasul” pe Ana Birchall, pesedista silita se retraga in umbra in urma cu ceva vreme, dupa ce pe Internet a inceput sa circule un filmulet in care o duduie care ii seamana izbitor oferea o felatie unui domn intr-o masina. La vremea aia, barfele spuneau ca fericitul era Mircea Geoana. Moraru n-a facut nicio aluzie la asta, dar simpla prezenta a Anei Birchall in studio era o invitatie ca telespectatorii sa faca ce corelatii au crezut de cuviinta.
In final, sa remarcam o confuzie lingvistica de inspiratie iberica. In textul original, declaratia lui Patapievici din La Vanguardia spune ca pe caseta apare Mircea Geoana „recibiendo sexo oral”. Ad litteram, primind sex oral. Cam pasiva postura, intr-o tara machista cum e Romania, unde barbatii virili, cand e vorba de sex oral, il dau.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.