22 noiembrie – exit-poll

22 noiembrie – exit-poll

0 170

INSOMAR a dat publicitatii aseara, dupa inchiderea urnelor, in cadrul unui exit-poll, procentajele obtinute de cei 12 candidati participanti la cursa pentru Cotroceni. Ca exista un plus sau minus de pana un procent la principalii candidate nu mai conteaza, pentru ca cei doi care se vor intalni in finala din 6 decembrie au luat-o cu mult inaintea celorlalti, acestia doi fiind Mircea Geoana si Traian Basescu.

Iata si rezultatele.

Candidatul sustinut de PD-L, Traian Basescu, si candidatul PSD, Mircea Geoana, se vor infrunta pe 6 decembrie pentru functia suprema in stat. Potrivit exit-pollului INSOMAR pentru voturile exprimate pana la ora 19.00, Traian Basescu a obtinut 32,8 % din voturi. Pe locul doi s-a clasat Mircea Geoana cu 31,7% din sufragii, urmat de Crin Antonescu cu 21,8 %.
Pe locul patru s-a clasat candidatul PRM, Corneliu Vadim Tudor, cu 4 procente, urmat de Kelemen Hunor cu 3,6 procente. Pe locul sase s-a clasat candidatul independent Sorin Oprescu, cu 3,5%, urmat de George Becali, candidatul PNG-CD, cu 1,7 procente.
Remus Cernea a obþinut doar 0,4%, Eduard Manole a fost votat doar de 0,2% din alegãtori, iar Ovidiu Cristian Iane – 0,1%.
Candidatul Partidei Romilor, Constnatin Ninel Potirca, a obþinut 0,1. Pe ultimul loc s-a clasat Constantin Rotaru, cu 0,1%.
Asteptam acuma numaratoarea cat mai corecta a voturilor.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.