Vadim condamna vehement

Vadim condamna vehement

0 161

Respingerea dialogului, indiferent care ar fi fost adevaratele motive, a produs adevarate valuri de furie in randul prezidentiabililor care asteptau dezbaterea de aseara cu sufletul la gura. Iar in aceasta privinta si ca de obicei, cel mai incisiv pare sa fi fost peremistul Vadim Tudor, eternul dusman al presedintelui Basescu.
Astfel, Vadim a afirmat sus si tare: “Basescu se duce de la Palatul Cotroceni direct la Jilava”, in acest caz nefiind vorba de vreo ferma-model sau pensiune, ci de cunoscuta puscarie.
„Eu sunt cheia problemei aici. Traian Basescu fuge ca dracu’ de tamaie de mine si fuge de raspunderea morala si penala a faptelor sale anti-romanesti”, a spus Vadim Tudor.

Coincidenta sau nu, uite ca Basescu a renuntat la dezbatere dupa ce a aflat ca vor fi prezenti si C.V.Tudor si Gigi Becali, personaje controversate, dar care i-au jurat ura vesnica.

Potrivit peremistului, asupra lui Traian Basescu se va abate o maladie numita „puscarie”. „Fuga, o fi ea rusionasa si sanatoasa, dar, in cazul asta, le va aduce o mare maladie: puscaria. Basescu, de la Palatul Cotroceni, se va duce direct la Jilava”, a spus Vadim Tudor.
„De ce fug toti? Fug de faptele lor, ca au nenorocit aceasta tara”, a continuat peremistul, adaugand ca, „in fiecare ora, Antonescu si Basescu pierd cate un procent in sondajele reale, nu in sondajele scoase din burta de mafia sondajelor”.
Mai mult, spune Vadim Tudor, intre Traian Basescu si Crin Antonescu exista o alianta, iar „suprafata lor de contact este Dinu Patriciu, pentru ca Patriciu si fratii Basescu exploateaza gazele naturale de pe platforma continentala a Marii Negre”.
„Basescu si Antonescu vor sa-l extraga pe Geoana si sa-l sfasie si sa-l bage in sandvisul asta si sa-l termine. Din partea mea, pot sa-i faca orice, dar mai suntem si noi in arena de lupta…”, a incheiat peremistul.

Si, taind exagerarile cu care ne-a obisnuit C.V.T., tot mai ramane destul ca sa-ti dai seama ca peremistul a spus, e drept, cam brutal, cum se vede comportamentul celor doi “de la Cluj” fata de intalnirea ce trebuia sa aiba loc aseara.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.