Prognoza meteo pentru prima parte a saptamanii

Prognoza meteo pentru prima parte a saptamanii

0 184

In tara, cerul va fi mai mult noros si local va ploua, ziua mai ales in nord si in centru, iar spre seara si noaptea, indeosebi in regiunile sud-vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si in estul teritoriului.
Valorile termice vor fi mai ridicate decat mediile multianuale ale perioadei. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.
Luni si marti la munte, cerul va fi temporar noros si mai ales pe parcursul zilei, local va ploua slab. In Muntii Banatului vor fi posibile cantitati de apa mai insemnate. Vantul va prezenta unele intensificari pe creste. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru aceasta perioada a anului, comparabile cu cele inregistrate in intervalul anterior. Pe vai si in depresiunile intramontane vor fi conditii de ceata.

Se raceste vremea
Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie vremea va intra intr-un porces de racire, incepand de miercuri, va ploua slab in vestul si nord-vestul tarii.
La munte, la altitudini mai mari de 1.500 de metri, se vor inregistra fenomene de lapovita si ninsoare. Totusi, la nivelul intregii tari, maximele se vor incadra intre 7 si 17 grade, procesul de racire a vremii realizandu-se treptat.

In Capitala, mercurul termometrelor va atinge, miercuri, 15 grade, cerul va fi noros iar vantul slab.
Alte valori termice in tara: 9 grade la Timisoara, 10 la Oradea, 12 in Baia Mare si Cluj Napoca.
La Brasov se va inregistra temperaturi de pana la 11 grade Celsius.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.