Revelion in bikini la Brasov

Revelion in bikini la Brasov

0 194

Brasovenii care viseaza la un Revelion exotic, cu temperaturi ridicate, bikini si bai in piscina la miezul noptii, nu trebuie sa mai plece la mii de kilometri departare de casa, in tarile calde. Acum pot avea totul chiar la ei acasa, la marginea orasului.
„Paradisul Acvatic” ii asteapta pe toti cei interesati de un Revelion inedit cu oferte tentante.
Noaptea de Anul Nou petrecuta la complexul de piscine costa 500 de lei de persoana. Piscine interioare si exterioare, tobogane cu apa, jacuzzi, sauna.
Organizaotirii promit ca invitatii vor trai senzatii deosebite petrecand Revelionul printre toboganele cu apa.
Tinuta este obligatorie: costum de baie sau slip. Din punctul de vedere al meniului vor fi pregatite cocktailuri racoritoare si nenumarate delicatese.
„Meniul este unul destul de bogat. Vom pune pe masa icre de Manciuria pe crutoane, pulpa de porc impanata cu legume, somon fumé sau pepene galben impanat cu prosciutto. De asemenea, oaspetii nostri vor avea parte de concerte, dar si de alte surprize“, a declarat Alina Neica, administratorul complexului de agrement, citata de ziarul Adevarul.
Cei care vor sa-si prelungeasca sederea in complexul brasovean de piscine si vor un adevarat sejur in stil Hawaii, pot cumpara intregul pachet de Anul Nou care cuprinde si cazare de 5 nopti la Hotelul Alinalex de la „Paradis”. Acesta include micul dejun, accesul nelimitat in complexul de agrement cu piscine acoperite, preum si la toate dotarile 5 bazine interioare cu diuze de hidromasaj, 3 tipuri de sauna, jacuzzi, tobogane, dusuri rustice, grota de relaxare, sala de fitness, dusuri cervicale, camera de relaxare, jocuri…si mult divertisment.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.