14 noiembrie 2009 – la Brasov se planteaza copacii

14 noiembrie 2009 – la Brasov se planteaza copacii

0 165

Actiunea ecologica “Vino si tu la “Plantare de puieti” ce va avea loc pe strada Crinului, va invita pe 14 noiembrie 2009 in 4 parcuri din oras: Parcul Ursu ( Parcul Trandafirilor), parcul Centrul Civic, parcul Tractorul si parcul Central, pentru a planta 400 de copaci si arbusti ornamentali.
Prima etapa vizeaza curatarea parcurilor de deseuri, pentru o dezvoltare sanatoasa a arborilor si arbustilor, dupa care, in a doua etapa, vor fi plantati, in total 400 de copaci si arbusti ornamentali.
Organizatia nonguvernamentala locala 34Life, infiintata in Noiembrie 2008, la Brasov, pune in aplicare diferite actiuni, pe termen mediu si lung, pentru ca Brasovul sa ramana orasul de munte, curat si verde. 34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale.
Pentru mai multe detalii sau pentru a va inscrie si in programele de voluntariat al 34Life le puteti scrie organizatorilor la adresa: contact@34life.org.
Sunteti asteptati in numar mare in parcuri la plantare.
Pe Blogul Campania Ia-ti Revansa exista o sectiune noua unde in aproape doua saptamani in fiecare zi vor aparea mai multe detalii legate de campanie cum ar fi: ce arbusti se vor planta si informatii despre ei, informatii legate de inscrieri pana la data curenta si asa mai departe.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.