Basescu a ragusit de grija poporului

Basescu a ragusit de grija poporului

0 186

Ati observat ca Traian Basescu a ragusit strigandu-si ofurile ca sa-l auda toata tara? Sau, probabil, sunteti mai inteligenti ca mine si nu va pierdeti vremea cu basmele sale, care nu mai sunt in stare sa adoarma nici bebelusii, ci ii transforma, inca din scutece, in aprigi razboinici, simtind prin vine si prin laptele supt curgand transferul de putere?
Da, pentru ca Basescu a afirmat: “Am transferat puterea in mainile poporului, cand am vazut ca politicienii nu si-o asuma”.
Cu alte cuvinte, tot ce nu curge pe garla basesciana este abominabil si impotriva firii, lasa sa se inteleaga presedintele. Asa ca, oameni buni, la arme! Luati coase, furci si topoare si terminati-i pe toti cei pe care vi-i arat eu!
Presedintele Traian Basescu a declarat ca a propus referendumul pentru parlament unicameral si pentru reducerea numarului de parlamentari pentru ca nu a gasit sprijin la clasa politica pentru reformele statului, transferand astfel puterea catre populatie pentru ca aceasta sa-si exercite suveranitatea.
Atata doar ca a uitat sa-si dea demisia. Daca poporul este suveran, la ce ii mai trebuie presedinte?
„Am transferat puterea de la politicieni, care nu au vrut sa si-o exercite, catre romani. Toate comentariile nu-si au rostul. De ce romanii nu ar trebui consultati, in conditiile in care celelalte state europene isi consulta foarte des poporul”, a declarat Traian Basescu la postul public de radio.
Ati observat ce praf fin arunca? Praf care nu stii de unde vine si unde se duce.
Presedintele a considerat ca discutiile legate de fraudarea alegerilor din acest an, prin atragerea de electorat datorita organizarii referendumului, reprezinta „un subiect inchis”, precizand ca presedintele statului are dreptul sa cheme poporul „sa-si exercite suveranitatea”.
Aratati-mi si mie cati pilangii recunosc ca au baut de-au stins?
Intrebat ce va face daca astazi Guvernul Croitoru va fi respins in Parlament, Basescu a spus ca deocamdata exista un guvern propus,
„In conditiile in care Parlamentul, in urma unei motiuni de cenzura, a lasat tara, intr-o perioada de criza, fara un guvern cu drepturi depline de exercitiu”, a accentuat el, precizand ca toata clasa politica trebuie sa tina cont de faptul ca isi va face, el, Basescu, atributiile consitutionale, indiferent de vot..
„Pe ce trebuie sa mizeze toti este insa faptul ca imi voi face atributiile constituþionale (adica damblalele proprii, n.a.) indiferent de votul de maine (astazi, n.a.). Romania are nevoie de un guvern deplin cu functie de exercitiu”, a mai spus seful statului.
Si care sa joace cum canta el, ca un matelot beat la o prora putreda.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.