Zapada in Poiana Brasov

Zapada in Poiana Brasov

0 219

In Poiana Brasov stratul de zapada masura aseara aproape 10 centimetri. Si aceasta pentru ca a nins toata ziua, frumos ca in tablouri, spun multi, de parca tablourile nu sunt fictate dupa natura!
Sfarsitul de saptamana a adus prima zapada mai serioasa din aceasta iarna si in Poiana Brasov, adica la 1.000 m altitudine.
Ieri a nins toata ziua, iar stratul de zapada a ajuns la aproape 10 centimetri, daca nu mai mult. Este drept, n8u putem vorbi de o zapada pe care sa poti schia, dar este totusi un inceput
Si pentru ca importata sarbatoare americana Halloween e la doi pasi, a nins la tanc si in Poiana au ajuns si turistii care se vor bucura, pe langa petrecerile spiritelor, si de un décor feeric.
Vestile bune in sensul zapezii vin si de la statia meteo Fundata, unde stratul de zapada are 23 centrimentri. Nu e zapada suficienta pentru sporturi de iarna, cum am mai spus, insa peisajul e perfect pentru un sfarsit de saptamana de vis.
In context, sunt curios cum vor mai pedala biciclistii britanici spre Bran pe asemenea vreme si asemenea asfalt. Sau cursa va fi anulata?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.