Asfaltator mort la lucru

Asfaltator mort la lucru

0 219

Un muncitor care lucra la asfaltarea unui drum din Brasov – o asfaltare cam tarzie, dupa vreme si anotimp – a murit ieri intr-un accident de munca.
Se efectuau lucrari de asfaltare in zona unui nou sens giratoriu din Brasov, ultima dambla a primarului Scripcaru, cand muncitorul a fost lovit de un camion al firmei la care era angajat.
Muncitorul asfaltator Vasile Stanciu avea 52 de ani si lucra la firma Vectra, la turnarea asfaltului. In momentul accidentului muncitorul se afla in spatele camionului plin cu asfalt. Soferul camionului a pornit fara sa avertizeze pe nimeni si l-a calcat pe muncitor.
„Barbatul se afla în spatele camionului, lucrand la turnat asfalt. Camionul a dat cu spatele si l-a calcat. Cazul este accident de munca si va fi cercetat de Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov”, a declarat comisarul sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Bogdan Roman, directorul coordonator al Inspectoratului Teritorial de Munca, a declarat ca evenimentul se afla in cercetare.
„Am fost informati, la ora 15,40, ca a avut loc un accident mortal. Inspectorii ITM s-au deplasat la fata locului, demarand cercetarile. Ancheta va stabili cauzele si imprejurarile in care s-a produs accidentul”, a declarat Bogdan Roman.

Pentru ca mie firma Vectra nu mi-a facut vila, pe str. Ceahlau, Ciocrac sau Costitei, ma dau la ea si spun ca, la baza, moralmente accidentul a fost provocat de goana de a realiza lucrari relativ ample in timp foarte scurt pentru incasari de bani, si de firma, si de cel care a comandat lucrarea, sub forma de comision.
Viata incepe sa fie tot mai urata in candva frumosul Brasov.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.