Referendumul in viziunea lui Mircea Geoana

Referendumul in viziunea lui Mircea Geoana

0 193

Presedintele PSD, Mircea Geoana, il acuza pe presedintele Traian Basescu ca vrea sa deturneze, cu referendumul, atentia populatiei, a electoratului, de la problemele tarii.

Presedinele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, la Ploiesti, ca gestul presedintelui de a convoca referendum pentru parlament unicameral odata cu primul tur al prezidentialelor este o forma de distragere a atentiei opiniei publice de la adevaratele probleme ale Romaniei.

„Evident ca trebuie mai putini parlamentari, dar acest lucru nu va rezolva problema locurilor de munca si nici problemele legate de depasirea crizei. Domnul Basescu incearca sa devieze atentia opiniei publice de la adevaratele probleme ale Romaniei,” a apreciat Mircea Geoana.

Intrebat fiind cum comenteaza decizia sefului statului de a semna decretul pentru convocarea referendumului pentru parlament unicameral cu maxim 300 de alesi, liderul PSD a spus ca el a vorbit despre unicameral din 2005 si ca este in favoarea acestui proiect, aratand insa ca prioritatile in acest moment sunt altele.

Mircea Geoana s-a afla ieri intr-o vizita electorala la Ploiesti, liderul PSD fiind insotit de Dan Nica, Ilie Sarbu, Victor Ponta, Ion Bazac, Iulian Iancu si Mircea Ursache.

Masinatiunile tot mai fatise, fara scrupule si nesimtite ale lui Traian Basescu ies la iveala semanand tot mai mult cu un gheizer. Si nu trebuie sa vina Geoana sau alt politician aflat in campanie electorala sa ne spuna adevarul, un adevar care striga peste toata tara. Trebuie sa fii orb, surd sau tampit ca sa mai acorzi incredere sceleratului de la Cotroceni, iar eu nu vreau sa intru in aceasta categorie. De aceea nu il pot dezaproba pe Mircea Geoana, chiar daca nu sunt nici macar simpatizantul lui. Insa intotdeauna adevarul si dreptatea ies la suprafata, mai devreme sau mai tarziu.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.