Sasul atinge rana.

Sasul atinge rana.

0 196

Traind ani de zile printre nemti/sasi, mi-am dat seama ca la ei nu exista invidie, ci doar dorinta de a fi mai bun decat cel care a luat-o inainte, si aceasta prin fapte, nu prin vorbe si pene de papagal. De aceea prezint cu toata increderea parerea lui Klaus Johannes fata de cabinetul propus al lui Lucian Croitoru.
Astfel, Klaus Johannis afirma: “Guvernul Croitoru este un guvern Boc 3, fara Boc. Este un guvern demisionar.
Guvernul propus de Lucian Croitoru este un guvern Boc 3, fara Boc, asa vede si afirma Klaus Johannis, primarul Sibiului. Mai mult, Johannis acuza ca PD-L „a pus tara pe butuci si nu vor sa se afle acest lucru inainte de alegeri”.
„Lucian Croitoru a venit acum putine zile in Parlament si s-a prezentat in fata liderilor majoritatii. Acolo a venit cu un text apocaliptic la modul ‘Daca nu ma sprijiniti sa ajung premier si sa aduc banii de unde stiu eu pentru ca mi-a promis presedintele, Romania intra in colaps’. Ca astazi (ieri, n.a.), foarte surprinzator, sa vina domnul Croitoru sa prezinte echipa de „tehnocrati” si sa spuna ca finantele Romaniei sunt in buna stare. Pentru mine apar semne de intrebare. Care este realitatea? Ma tem ca aici avem o problema mai grava. Am impresia ca au pus tara pe butuci si nu vor sa se afle acest lucru inainte de alegeri”, a declarat Klaus Johannis in cadrul unei emisiuni televizate.
ÎI opinia lui Johannis, guvernul prezentat ieri este un guvern PD-L.
„Este un fel de guvern Boc 3, fara Boc. Nu vad care ar fi tehnocratii promisi si nu vad ce ar face acest guvern azi. Cand l-am vazut pe Croitoru, am fost dezamagit. Chiar am crezut ca vine cu o echipa poate nu numai de tehnocrati, dar in principal de tehnocrati. Cand a inceput sa apara pe ecran lista, mi s-a parut ca vorbim exact de un guvern demisionar”, a spus Klaus Johannis.
Mai mult, spune Johannis, acest guvern i-a fost impus premierului desemnat de catre Traian Basescu, pe de o parte, si de PD-L, pe de alta parte.
„Acest guvern este facut pentru a fi picat in Parlament. Acest guvern este facut pentru ca, daca din greseala trece, sa faca ce trebuie”, a completat Johannis.
Potrivit primarului Sibiului, presedintele Traian Basescu „doreste sa mentina guvernul demisionar Boc 2 pana dupa alegeri” si astfel, „indiferent de ce se intampla, þara va fi guvernata de cei care sunt la faþa locului”.

Ce, aveti cumva impresia ca Johannis vorbeste in dodii?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.