Goarna razboinicului Vadim

Goarna razboinicului Vadim

0 201

Daca pana mai ieri – alaltaieri imi placea sa-l ascult pe C.V.Tudor bubuind dreptaturi, chiar daca nu-l credeam in stare, mai nou am o retinere in a-I mai asculta glasuirile. Si asta pentru ca omul aesta, de altfel cult cat zece Basesti la un loc, nu a incercat sa evolueze politic nici cat mosul care vinde seminte la coltul strazii.Aceleasi si aceleasi amenintari, sloganuri si promisiuni imposibile care-i zbuciuma noptile de douazeci de ani, doar ca unele au mai chelit si incaruntit, chiar daca, in fond, omul are, in multe cazuri, dreptate.
Asa si acum, de cand vrea iar la Cotroceni. Trambitand ca la botul calului, el declara: “Il bat mar pe Traian Basescu. Si-a facut-o cu mana lui”
Prezidentiabilul Vadim Tudor il bate mar pe Traian Basescu si eu nu inteleg de ce nu il bate nuc, caci nucul, toamna, se bate mai temeinic, la cules decat marul.
In sfarsit, avertizarea a venit chiar de la liderul peremist care, in ciuda incisivitatii de care a dat dovada, a asigurat ca il simpatizeaza, totusi, pe seful statului, pentru care nutreste un puternic sentiment de compasiune.
“Ii simpatizez pe toti, Oprescu, Geoana, Basescu, Antonescu, Becali, in sensul ca eu simpatizez cu cei pe care-i voi invinge. Ii simpatizez compatimindu-i”, a spus Vadim Tudor in cadrul unei emisiuni televizate.
Potrivit peremistului, Traian Basescu este la final de mandat. De parca noi n-am sti asta!
„Basescu nu a stiut sa pretuiasca mana care i-a fost intinsa chiar de proprii sai colaboratori. El a pierdut pentru ca nu a fost un sef de stat in istoria Romaniei mai izolat decat Basescu. Si-a facut-o cu mana lui. Imi pare rau pentru el”, a spus Vadim Tudor, ferm convins ca la alegerile prezidentiale il va „bate mar” pe Traian Basescu.

Daca in chestia cu izolarea sunt de acord cu C.V.T., la parerile de rau ma abtin categoric de la vot, caci mie imi plac povestile cu cai inaripati, nu cu gloabe.

In opinia liderului PRM, problema lui Traian Basescu este aceea ca „nu stie sa lase loc de buna ziua”.
Aici iar nu sunt de acord cu C.V.T. Eu m-as fi exprimat: Basescu nu vrea sa lase loc de buna ziua.
„Asta e problema lui Basescu. Imi pare rau. El are calitati, este un om inteligent. Are un instinct deosebit. Il parasutezi in desert, in Sahara, si vine dupa o ora cu whisky la gheata. Se descurca. De data asta nu mai poate, va muri de sete pentru ca-i voi lua ratia de whisky si ii voi da laptic”, a incheiat, ironic, peremistul, ca un tatic dupa ce a platit geamul spart de neastamparatul june al familiei.
Dupa cum se stie, Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare, si-a lansat candidatura la prezidentiale duminica, pe treptele Teatrului Odeon din Capitala, desi, initial, lansarea trebuia sa aiba loc in incinta teatrului, dar nu i s-a mai permis intrarea pe motiv de etc.

Sunt curios cui ii va acorda C.V.Tudor bucatica de voturi peremiste in turul doi, pe 6 decembrie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.