Dupa 4 ani de chiul, politicienii vor la scoala

Dupa 4 ani de chiul, politicienii vor la scoala

0 189

Ati crezut ca politicienii au uitat de scoala doar pentru ca a inceput oficial campania electorala si neoficial amenintarile si acuzele intre ei? Nici vorba! Politicienii pretuiesc acum spatiul scolar chiar mai mult decat o faceau pana deunazi, cand schimbau impresii si injuraturi despre reforma invatamantului si despre care dintre cele doua solutii – Andronescu si Miclea – ar fi mai buna pentru a salva scoala romaneasca.
In ciuda dezinteresului de care sunt acuzati pe nedrept, oamenii politici vor veghea chiar mult mai atent scolile si ceea ce se intampla in interiorul lor. Desi s-a spus despre ea ca nu se sinchiseste de ceea ce se petrece in scoala, toata clasa politica va fi ochi si urechi la tot ce misca in incinta unitatilor de invatamant. Vor apela chiar si la echipamente electronice moderne, in asa fel incat sa nu le scape nimic din ceea ce s-ar putea intampla in salile de clasa.
De unde interesul asta brusc pentru lumea scolii si chiar a gradinitei, dupa ani – vreo patru la numar – in care au ignorat cu indolenta subiectul? Hai, ca v-ati dat seama singuri. Nici nu era greu, de altfel. Ca doar la scoala se amenajeaza sectiile de votare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.