Prafuri albe pentru pensionari de la Mircea Geoana

Prafuri albe pentru pensionari de la Mircea Geoana

0 198

Mircea Geoana continua seria zicerilor care i-au atras din partea lui Ion Iliescu apelativul ce l-a consacrat in politica. Candidatul la prezidentiale Geoana a deschis setul de fantezii electorale pe vremea cand promitea fiecaruia din capsunarii plecati la munca in strainatate cate 25.000 de euro numai ca sa se intoarca acasa. Intre timp, rezidentii romani spanioli si italieni si-au probat lipsa de apetit electoral, asa ca nici n-au avut timp sa rada gros pe tema elucubratiei emise de Geoana intr-un moment de betie cu licori prezidentiale la gura unei pusculite pantecoase ca o damigeana.
Asa ca Prostanacul lui Iliescu a decis sa nu mai sloboada prostii peste hotare. Le-a trimis in schimb in sus. Cam in zona in care NASA face zboruri extraterestre si unde Geoana ne comunica cu o morga SF in urma cu ceva vreme ca va aranja sa trimita si el un roman. Care ar fi urmat probabil sa planteze un buchet de trandafiri pe primul astru care i-ar fi iesit in cale. Un pas mic pentru gradinar, dar unul urias pentru horticultura electorala a PSD.
Rozele spatiale ale lui Geoana s-au ofilit intre timp, dar aplecarea sa pentru deliruri patriotico-sociale nu s-a fanat deloc. A demonstrat asta la Brasov, unde s-a aflat sambata cu ocazia nedeclarata a intrarii anticipate in campanie pentru alegerile prezidentiale din 22 noiembrie. In fata pensionarilor cu care s-a intalnit, Geoana a recidivat si le-a promis varstnicilor ca, dupa ce va fi presedinte, le va trimite medicamentele gratuite si compensate prin posta. Are el la Posta Romana pe cineva care sa faca treaba asta. Trebuie ca e vorba de cineva mult mai competent decat colegii lui postasi, care n-au fost in stare sa expedieze prin posta nici macar deciziile de pensionare.
Probabil ca, in urmatoarele zile, biroul de campanie al lui Geoana va emite si un comunicat pentru linistea pensionarilor. Care nu trebuie sa-si inchipuie ca praful alb gasit in corespondenta este antrax, ci piramidon pisat special pentru ei de manutele d-lui Geoana.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.