Elena Udrea continua sa ne minta

Elena Udrea continua sa ne minta

0 215

Ca sa traga de timp, merge inainte cu minciuna, doamna Udrea, cea care a fost dovedita in culpa in baza unor acte si documente, are tupeul sa minta, inca odata, un intreg popor, ca sa-si acopere cu o batistuta maldarul de gunoi.
Zilele trecute, in cardasie cu o colega de partid, fosta miss nu mai stiu ce si acuma propulsata sa fie presedinta Camerei Deputatilor, a reusit sa boicoteze mersul normal al lucrarilor Camerei, doar pentru a-si mai scapa pe cateva zile pielea, intr-o agonie deplorabila.
Avand zece minute la dispozitie pentru a-si expune parerea in legatura cu trimiterea ei pe la Parchet si DNA pentru cercetare la invinuirea de delapidare, plus alte cateva maruntisuri, tot legate de Codul Penal, dar aducatoare de anisori la contopirea eventualelor pedepse, aceasta intima a presedintelui Basescu a luat-o prin papusoi si a inceput sa bata campii cu minciuni despre niste realizari in cadrul ministerului Turismului, doar ca sa dea posibilitate colegei de partid, Roberta Anastase, sa intrerupa sedinta si astfel sa se amane luarea unei hotarari logice, dar impotriva ei.
Astfel, madama Udrea a inceput sa se laude ca ea este cea care a adus cea mai importanta agentie de turism din Germania, si aici este vorba de TUI, pe litoralul romanesc.
Si aici apare marea minciuna a Elenei Udrea, caci actualul director al TUI – din pacate nu i-am retinut numele – a negat orice contact in aceasta privinta, afirmand chiar ca nici nu o cunoaste pe Elena Udrea, nici ca persoana particulara si nici ca ministru al Turismului.
Ca istorie pot arata ca TUI a colaborat cu Romania, in privinta Litoralului, prin anii’70, aducand tone de turisti vestgermani in statiunile noastre de pe malul Marii Negre. Pe atunci firma era condusa de o anume doamna Monika Oborny, pe care am avut onoarea sa o cunosc personal in anumite imprejurari care nu fac obiectul prezentului material.
Cand, la inceputul anilor ’80, Ceausescu a inceput sa stranga cureaua cu papica si distractiile chiar si pe Litoral si in hotelurile frecventate de turistii occidentali, firma TUI s-a retras de pe piata romaneasca.
Dupa Revolutie, firma TUI a inceput sa „pipaie” din nou litoralul romanesc, cu tentative esuate datorita vecinilor de la sud, bulgarii, a caror oferta o depaseste cu mult pe a noastra, si ca pret, dar si ca servicii. Totusi, TUI nu doreste sa renunte complet la partea romana a litoralului Marii Negre, insa nu a incheiat contracte ferme, asa cum viseaza si se lauda Elena Udrea ca ar fi realizat ea.
Daca nu as cunoaste activitatea TUI in Romania, poate as fi fost tentat sa o cred pe ministresa Udrea. Dar asa afirm fara echivoc ca inca actualul ministru al Turismului, Elena Udrea, a mintit din nou, o minciuna care se adauga sirului de minciuni debitate de ea si care i-au caracterizat drumul din viata politica, de la aparitie si pana acuma.
Acest lucru trebuie sa o desfiinteze moral pe aceasta persoana, care este un intrus in viata politico-sociala a Romaniei, semanand cu un buboi pe un organism care vrea sa se insanatoseasca. Si stim cu totii ce este de facut cu asemenea buboaie scarboase.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.