Accident intre Stupni si Sanpetru

Accident intre Stupni si Sanpetru

0 220

Ieri dimineata, pe ocolitoarea mica a Brasovului, un TIR a lovit o duba cu butelii. Accidentul a avut loc pe soseaua ocolitoare a Brasovului intre localitatea Sanpetru si cartierul Stupini. In urma accidentului trei persoane au fost ranite.
Accidentul s-a petrecut cam in felul urmator. O dubita care transporta butelii de aragaz a intrat in plin intr-un TIR care a franat brusc, inca nu se cunoaste cauza. Alte doua masini au mai fost implicate in accident. Traficul rutier a fost, se intelege, blocat pe centura ocolitoare a Brasovului.
”A avut loc un carambol. O persoana a fost incarcerata in TIR-ul din mijloc. Incarcatura cu butelii nu a fost afectata. Noi am intervenit cu o autocisterna cu apa”, a declarat Marius Botezatu, purtator de cuvant ISU Brasov.
Si aicea a fost marele noroc in toata tevatura: nu au fost afectate buteliile cu gaz lichefiat. Ia imaginati-va ce s-ar fi putut intampla daca incepea sa iasa gazul sau ar fi explodat vreuna dintre butelii! Totul se facea zob in jur, oameni si masini.
In acest context, traficul a fost blocat aproape doua ore pe ambele sensuri, iar in zona s-au format cozi de 4-5 kilometri.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.