Basescu inapoi la marina

Basescu inapoi la marina

0 196

Saturandu-se de curvasareala politica, dar si simtind ca i se cam clatina scaunul sub fund, Traian Basescu, inca presedintele Romaniei, si-a amintit de frumoasele vremuri cand comanda, fara eforturi deosebite, prin bordelurile din Asia sau America de Sud, pe la Hong-kong sau Rio. De aceea s-a pus pe pregatit terenul declarand: „Daca nu castig un nou mandat nu-mi fac probleme, am un brevet de comandant de nava”.
Sa il auda Dumnezeu!
Traian Basescu a declarat presei, ieri, la Ludus, in judetul Mures, ca, in cazul in care nu mai castiga inca un mandat la presedintie, nu isi face probleme, deoarece are „o meserie foarte buna” si nu este „un somer din politica”.
In cazul ca pleaca iar pe mare, cred ca si nevasta-sa va fi fericita, scapand de pilangiul cu amante.
„Am un brevet de comandant de nava, pe care mi l-am revalidat anul trecut in vara. Am pierdut toata vara cu examene la centrul de perfectionare. Sunt un om care are o meserie foarte buna, sunt calificat pentru nave de foarte mare tonaj, post foarte bine platit, deci nu sunt un aomer din politica”.
La stilul lui de a exista, ia sa-l fi vazut daca-si mai lua brevetul daca nu ar fi fost presedintele tarii! Facem pariu?

Seful statului a adaugat ca nu stie cat va dura mandatul noului Guvern, „dar, constitutional, acesta nu poate ramane peste perioada de 45 de zile de interimat”.

Intrebat daca acum a descoperit ca agricultura si turismul sunt atuurile Romaniei, domeniile care ar putea duce la dezvoltarea tarii, Traian Basescu a spus ca de peste un an vorbeste despre acestea in Parlament, dar ca, de acum, spera ca are un Guvern care sa si poata realiza acest lucru.
Si uite basina de strut: daca de turism suntem lamuriti, stiind cum a cheltuit Elena Udrea banii, cum sa-l vezi pe Berceanu, caruia ii pica trenurile de pe sine ca niste plombe puse in dorul lelii, sa redreseze agricultura, de care este legat doar prin faptul ca ia masa de trei-patru ori pe zi folosind produsele acestei ramuri economice!
Oare isi va lua Basescu pe nava si echipajul acesta portocaliu, pe care l-a format pe uscat si de care ar avea nevoie si pe mare, ca sa nu ajunga Olandezul Zburator si sa fie tot asa de bine ajutat la brazdat valurile?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.