Elena Udrea la ravasit de berbeci

Elena Udrea la ravasit de berbeci

0 221

Evenimentul se va desfasura pe „Platoul Inima Reginei” si va include si „Festivalul Branzei si Pastramei”, unde participantii vor putea gusta si cumpara produse din branza si pastrama.
Iar pentru ca este inca minisrul Turismului, zona Bran fiind cunoscuta cu un (eventual) frumos viitor in turism, in plus mentorul damei este specializat in tuns de oi, nu si in muls, pe deasupra avand acuma alte treburi si alte prafuri de aruncand spre popor, uite-o si pe Elena Udrea pe faleza, ca sa se lase admirata de ceilalti participanti la acest festival – traditie cum ridica elegant coada ovinelor, ca sa se edifice asupra felului de muls al acestora.
Ma intreb daca doamna Udrea, gasind vreun berbec mai vanjos, il va calari ca pe un brav armasar!
Pe langa fandoselile Elenei, gratuite ca si existenta ei, participantii vor putea gusta si cumpara minunatele preparate facute de localnici.
Tot la Bran va avea loc o expozitie in care vor fi premiate cele mai frumoase exemplare de animale crescute de localnicii din aceasta binecunoscuta zona, cum ar fi oi sau vaci, precum si vestitii caini ciobanesti, dintre care multi sunt de rasa pura de ciobanesc mioritic. Numai cine nu a fost, macar o data si in trecere, pe acolo, nu stie ce minunat arata acesti prieteni ai ciobanilor in paza si ingrijirea oilor..

Dupa cum am mai amintit, la inceputul lunii s-a anuntat ca localitatea Bran ar putea beneficia, pe langa pensiuni rustice si aer curat, si de o zona de agrement cu gondola, parc de distractii, teren de sport si o noua partie de schi, moderna si la standarde international. Proiectul s-ar putea ridica la circa 20 milioane euro si va fi rediscutat de ministrul Turismului cu autoritatile locale din tinut. Dupa care s-ar putea sa fie dat uitarii, din varii motive si mai ales dambovitene.
Cu acest prilej – nu al blondei prezente, ci al sarbatorii in sine – vor avea loc si serbari campenesti, adica ar fi vorba, ca de obicei, de cantec, joc si voie buna, fara influente ministeriale, caci romanul de rand stie sa munceasca, dar si stie sa se distreze, spontan si sanatos.

Tot sambata, ministrul Turismului se va intalni la Bran si cu proprietari de pensiuni, probabil portocalii, scotand din alta traista adusa special de la Bucuresti alte promisiuni, caci acestea, luate separat, nu costa niciun angajament.
Nu am putut afla daca doamna ministru va strabate si Brasovul in drum spre Bran sau o va lua pe scurtatura, pe La Paraul Rece. Motivele acestui luat „pe scurtatura” il voi dezvalui, eventual, dupa o documentare mai temeinica, daca o voi reusi.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.