Bolcas si Mitrea despre prostitutie

Bolcas si Mitrea despre prostitutie

0 194

Lucian Bolcas, jurist de meserie si al doilea om in PRM, afirma ca propunerea Comisiei prezidentiale este viziunea familiei presedintelui despre Romania prostituatelor si a consumatorilor de droguri, impartasita de fiica sa, Elena.
Propunerea Comisiei prezidenþiale de legalizare a prostituþiei si de dezincriminare a consumului de droguri a devenit un nou prilej de atac la adresa presedintelui Traian Basescu, cel care si-a asumat pe deplin ideea. Ea reprezinta „viziunea familiei presedintelui despre Romania prostituatelor si a consumatorilor de droguri, impartasita de fiica sa, care incearca sa ni se impuna”, a acuzat Lucian Bolcas in cadrul unei emisiuni televizate.
Tot cu prilejul acelei emisiuni, nici social-democratul Miron Mitrea nu a ramas indiferent fata de propunerea Comisiei si a atras atentia asupra faptului ca, odata legalizata prostitutia, „mai multe fete tinere vor cadea in capcana prostitutiei”, ceea ce, personal, nu cred, chiar daca pare un loc de munca sigur si bine platit.
„Cred ca aceasta ‘meserie’ este neonorabila. In momentul in care devine legala, dam o aura de onorabilitate. Astfel, daca noi o legalizam, mai multe fete tinere vor cadea in aceasta capcana a prostitutiei”, a explicat Mitrea, asigurand, totodata, ca este „puternic impotriva acestei idei”.
Ia te uita cum s-a trezit onorabilitatea in neamul lui manivela! Daca la Lucian Bolcas impotrivirea ar putea avea un temei, el probabil nemaisimtind chemare spre sexul frumos, as vrea sa ne spuna Miron Mitrea cate ceva din viata de sofer pe soselele patriei si cate cadane nu s-au sacrificat in cabina vehicolului condus de el spre buna desfasurare a traficului rutier.

„Este evident ca exista oameni pro si contra acestei idei. Eu merg cu cei care sunt impotriva. Vorbim de Romania, nu de Germania sau de America”, a incheiat social-democratul.
Dar atunci inseamna ca este mai nobila si mai onorabila prostitutia politica? Sau cea din arta, unde nulitatile ajung mari vedete? Sau cea din planul social=economic, pentru asigurarea unei paini mai bune?
Hai sa fim seriosi! Chiar daca in privinta familiei Basescu Traian le poti da dreptate, caci aceasta familie s-a cam prostituat pe toate planurile, nu inteleg mania proletara impotriva acestei meserii. Nu vedeti cum le curg balele si le sticlesc ochii acestor moralisti, inclusiv celor din cadrul clerului, cand pronunta cuvantul prostitutie? Si nu e prostitutie faptul ca toti nababii acestia, politicieni sau nu, si-au tras dublura la neveste?
Se pare ca nu ne putem debarasa de fatarnicia orientalismului si a bisericii, cu toate tarele impiedicand progres prin normalizarea unor stari de fapt.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.