Biciclete de inchiriat GRATUIT

Biciclete de inchiriat GRATUIT

0 202

Bucurestenii dornici de miscare in aer liber au avut parte de o mare surpriza pe unua dintre cele mai importante artere din orasul lor: biciclete scoase la inchiriat „pe ochi frumosi”.
Incepand din week-end-ul care tocmai s-a incheiat, doritorii de plimbari cu bicicleta au cu 50 mai multe biciclete la dispozitie la centrul de bike-sharing din parcul Kiseleff. Suplimentarea numarului de biciclete vine ca urmare a interesului crescut al publicului.
Peste 4.000 de contracte de inchiriere au fost incheiate de la deschiderea centrului, la sfarsitul lunii august.
Sute de oameni folosesc bicicletele La Pedale zilnic, acestea fiind rulate de cel putin trei ori, voluntarii Green Revolution adunand cel putin 200 de contracte in fiecare zi.
Odata cu inceperea scolii, liceenii sunt principalii “clienti” ai centrului de bike-sharing, ei venind in grupuri mari sa inchirieze gratuit biciclete.
„Noi am fost tot timpul aproape de ideea ca oamenii sa foloseasca biciclete cat mai mult”, a declarat directorul de programe al asociatiei Green Revolution, Corneliu Belciug.
“La Pedale” este primul sistem gratuit de bike-sharing din Romania organizat de Asociatia Green Revolution si Primaria Sectorul 1. Programul „La Pedale” pune la dispozitia publicului de toate varstele 200 de biciclete verzi, in parcurile Kiseleff si Bazilescu. Bicicletele sunt disponibile in trei modele – pentru copii, adolescenti si adulti, si pot fi inchiriate pe baza de buletin, de luni pana vineri de la 10 la 18 si in weekend, de la 9 la 19.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.