La aeroport cu …trenul

La aeroport cu …trenul

0 200

Iata ca accesul feroviar la aeroportul principal al tarii, o idee care a prins greu, pare sa devina o optiune pentru multi cetateni.
Trenul Gara de Nord – Otopeni la inceput un „dezastru” este astazi o “implinire”, traficul a ajuns la 350 de calatori pe zi.
CFR Calatori nu va inchide ruta de cale ferata Gara de Nord-Aeroportul Henri-Coanda pe termen scurt, pentru ca in ultimele luni traficul a crescut constant cu circa 6-8%. Mai mult, in urmatoarele saptamani va fi instalat si acoperisul statiei de la Otopeni, a carui lipsa a generat numeroase plangeri.
Ruta feroviara Gara de Nord – Otopeni, introdusa de Ministerul Transporturilor in luna martie a acestui an, a ajuns la un trafic mediu zilnic de 350 de persoane, triplu fata de cel din primele doua luni, dupa ce CFR Calatori a investit in promovarea cursei pe Aeroportul International Henri Coanda, scrie Ziarul Finaciar
Reamintim ca in luna mai, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu anunta ca linia feroviara Gara de Nord – Otopeni inregistreaza pierderi si va fi inchisa pentru ca nu atragea suficient trafic. Iata ca ministrul cu care ne-a pricopsit PD-l, nu are dreptate nici de aceasta data.

Pentru cei care nu au folosit acest mijloc de transport, trenul merge pe traseul Gara de Nord Bucuresti-Triaj-Chitila-Mogosoaia-Balotesti, de unde pasagerii isi continua calatoria cu autobuze, pana la aeroportul Otopeni. Pretul unui bilet, care acopera si transportul cu autobuzul, este de sase lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.